Celal Bayar Üniversitesi
İHALE BİLGİLERİ


  İhale Başlıgı : BAP İçin 1 Kalem Malzeme Alınacaktır.(Prof.Dr Gönül Tazcan KELEŞ'in 2014-028 nolu projesi için)

  İhale Notu   : İrtibat:Harun GÜDEN Dahili:1053
 
 İHALE ÖZELLİKLERİ
İHALE TÜRÜ :  DOĞRUDAN TEMİN
KAYIT NO :  
TARİHİ :  21.04.2014
SAATİ :  00:00
YERİ :  
DOSYA BEDELİ :  0,00TL
İHALE DURUMU :  SONUÇLANMIŞ
     
 
DÜZENLEYEN BİRİM
KURUM : CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ
BİRİM : Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi - 1
TELEFON : 201 10 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58
DAHİLİ : -
FAKS : (0236) 201 14 47
E-POSTA : bap@cbu.edu.tr
     
BEDELİN YATACAĞI BİRİM
BİRİM :
 
İHALE METNİ
 
T.C.
CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
Bilimsel Araştırma Projeleri  Koordinasyon Birimi







Teklif Mektubu

Konu  :   Doğrudan Temin Yoluyla Malzeme Alımı                                                                                                                                                  
Sayı    :   75602888-604.01.05-                                                                                                                                         14 / 04 / 2014







              Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Birimince desteklenen Prof.Dr Gönül Tezcan KELEŞ'in 2014-028 nolu projesinde kullanılmak üzere aşağıda cinsi ve miktarı yazılı  malzemeler, 4734 sayılı KİK:nun 3.Maddesinin (f) bendi uyarınca 
 yapılacak alımlar için  2003/6554 sayılı Bakanlar Kurulu ekindeki esas ve usullerin  (21/d) maddesine göre doğrudan temin yoluyla satın alınacaktır. Son teklif verme süresi 21/04/2014 saat 17.00'a kadardır.







TEL: (236) 237 28 86 - 237 27 74   1052-1053-54-55-56  Dahili  FAX : (236) 238 83 76   e mail :cbu@bayar.edu.tr           






Ayşe TURAL






BAP Şube Müdürü














1- Teklif mektubuna firma adı, soyadı veya ticaret ünvanı yazılmalı ve yetkili kişilerce imzalanmalı ve kaşeli olmalıdır. Teklif mektubu ''Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri  Birimi  İstasyon Mevkii, 45040 MANİSA''
adresine gönderilmelidir.Teklifler faksla gönderilebilir  ancak aslı 3 gün içerisinde mutlaka gönderilmelidir.
2- Teklif mektuplarında teklif edilen bedel rakam ve yazı ile birbirine uygun olarak yazılmalı, mektubun üzerinde kazıntı silinti bulunmamalıdır.Teklifler TL olarak verilmelidir.Toplam teklif tutarı KDV hariç olarak yazılmalı,ayrıca KDV oranı belirtilmelidir.
3-  Teklif edilen cihaz ise ; marka ve modelinin ayrıntılı olarak belirtilmesi ve teknik şartnameye uygunluk cevapları ile katalog ve resimler  gönderilmeli ve 2 yıl garanti, 10 yıl yedek parça temini, servisle ilgili taahhütname verilmelidir.
4-Kimyasal sarf malzemelerinde,teklifte belirtilen marka ve katalog numaralarına ait teknik veri bilgileri (datasheet) teklif mektubuna eklenmeli veya bap@bayar.edu.tr adresine  mail edilmelidir. Belirtilen marka ve katalog numaralarına ait teknik veri bilgileri  ( teknik
şartnameye cevaplar, katalog ve resimler ) eklenmelidir.  
5-Teslim yerine kadar olan taşıma ve sigorta giderleri, montaj gerektiren durumlarda montaj işlemleri, eğitim gerektiren durumlarda proje ekibine eğitim verilmesi yükleniciye aittir.
6- Alternatif teklif verilmeyecektir.İdare doğrudan temin alımını yapıp yapmamakta serbesttir. Yukarıdaki şartlara  ve teknik şartnameye uygun verilmeyen teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır.Teklifin süresi en az 30 gün olmalıdır.
7-Birimimiz malzemenin teslimine müteakip çok kısa sürede ilgili firmaya ödeme yapmaktadır.Teklif edilen fiyatlar bu hususu dikkate alarak düzenlemelidir.
8- Teklif mektuplarında "Teknik şartnamede belirtilen maddeleri yerine getirmeyi taahhüt ediyorum."ibaresi  yer almalıdır.
9- 1 Kalemin tümüne teklif verilmesi esastır.Ancak kalem bazında verilen teklifler de değerlendirmeye alınacaktır. 
  Malzemenin Cinsi Miktarı Ölçü Birim Fiyatı Tutarı TL Özellikleri (Markası,Kodu)
1  ALS Sımulator Model Eğitim Maketi  1  Adet      
2            
3            
4            
5            
6            
7            
8            
9            
10            
11            
12            
13            
14            
15            
Yazıyla toplam tutar KDV Hariç……………………………………………..… Toplam Tutar  
……………………………….Türk Lirasıdır. KDV %  




Genel Toplam  
Yukarıda adedi ve miktarı yazılı malzemeleri teknik şarnameye uygun olarak  yukarıda belirtilen bedelle vermeyi  tahahhüt ederim.Teslim süresi siparişe müteakip …....... takvim günüdür.

Kaşe/ İmza

 

Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

İLERİ YAŞAM DESTEĞİ (ALS) Simülatörü Teknik Şartnamesi

1. Maket üzerinde ileri yaşam desteği eğitim programları için simülatör ile birlikte tıbbi acil durumlarda becerileri çok çeşitli uygulama ile yapmalıdır.

2. Eğitim maketi üzerinde ET tüpe intibasyonu ,nasotracheal intibasyon,cricothyrotomy(Needle/Surgical),retrograte intibasyon ,oral /nasal intibation,LMA,combitüpe uygulması,king LTA ,jaw thrust maske uygulaması,lung blockage,spontane solunum,mide infuluansı ,tonge swelling uygulamaları yapılmalıdır. 3.Maketde değişken spontan solunum komplikasyonları olan hastalarda görülen çok çeşitli uygulamalar yapılabilmelidir.
4.Maket üzerinde zor havayolu uygulma simülasyonları , havayolu tıkanıklığı ve iğne ve cerrahi cricothyrotomy dahil uygulama yapılabilmelidir.
5.Maketde en az 1400 kalp ritimleri ile senkronizeli pulse değerleri görülebilmelidir.

6. Maket üzerinde defibrilatör ,monitör ,pacer uygulamaları yapılabilmelidir.

7. Maketde kan basıncı koldan dokunarak alınabilmeli,NIBP ve dinlenilen kalp hızı ve ritimler ile senkronizeli olmalıdır.
8. Normal ve anormal realistic kalp, nefes ve barsak sesleri simülasyonları dinlenebilmelidir.
9.Maketin uzakdan kumanda sistemi ile kalp ,bağırsak ,ciğer sesleri düzenlenebilmelidir.

10.Maketin kontrol birimi ile senaryoları ve işlevsel artırımlar sağlanabilmelidir.

11. Sistemle birlikte uyum içerisinde, 110-230 voltla çalışabilen, 17 inç dokunmatik renkli ekran olmalı ve EKG, NIBP, SpO2, ETCO2, CO, arter dalga formu, solunum oranı, nabız oranı ve ısı değerlerinin görülebildiği hastabaşı monitörü bulunmalıdır.

12. Bilgisayar sistemi ile birlikte debrifing yapılan işlemlerin geri dönük video görüntüsü ve log raporu olarak izlenmelidir.

13. Simülatörde kayıt sistemi debrifing olarak çalışmaların raporlarını hastabaşı monitör bilgilerini ve görüntüleri senkronizeli olarak göstermelidir.

14.Kayıt sistemindeki veriler geriye dönük datalarla birlikte senkronizeli görüntülü olarak kaydedilebilmelidir.

15. Tam vücut yetişkin maketle birlikte aşağıdaki aksesuarlar verilecektir.

 Laptop PC,Webcam,USB Hub ,Dokunmatik ekran hastabaşı monitörü 17’’ ,software programı, IV Eğitimi Kol, Kan Basıncı Eğitim Kolu, Havayolu ,Yağlayıcı, Boyun Cilt bandı(6), krikotiroid Membran Teyp , Yedek Pnömotoraks bladders Set Rulo, 2 Mid-Klaviküler Bladders ve 2 Mid-Yardımcı Bladders, Göğüs Drenaj Modülleri (6), Hava Pompası, Defibrilasyon başlıkları , Çanta, Kullanım kılavuzu