Celal Bayar Üniversitesi
İHALE BİLGİLERİ


  İhale Başlıgı : Yrd. Doç. Dr. Yılmaz Yürekli TÜBİTAK 114 Y 178 nolu projesi kapsamında cihaz alımı

  İhale Notu   : İrtibat : S. KARABACAK Dahili 10 58
 
 İHALE ÖZELLİKLERİ
İHALE TÜRÜ :  DOĞRUDAN TEMİN
KAYIT NO :  
TARİHİ :  02.02.2015
SAATİ :  00:00
YERİ :  
DOSYA BEDELİ :  0,00TL
İHALE DURUMU :  SONUÇLANMIŞ
     
 
DÜZENLEYEN BİRİM
KURUM : CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ
BİRİM : Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi - 1
TELEFON : 201 10 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58
DAHİLİ : -
FAKS : (0236) 201 14 47
E-POSTA : bap@cbu.edu.tr
     
BEDELİN YATACAĞI BİRİM
BİRİM :
 
İHALE METNİ
 
T.C.
CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
Bilimsel Araştırma Projeleri  Koordinasyon Birimi
TÜBİTAK Projesi
Teklif Mektubu
Konu  :   Doğrudan Temin Yoluyla Malzeme Alımı                                                                                                                                                  
Sayı    : 75602888.604.01.05-                                                                                   28 / 01 / 2015
            TÜBİTAK tarafından desteklenen  Yrd. Doç. Dr. Yılmaz YÜREKLİ'nin  114 Y 178 nolu projesinde kullanılmak üzere aşağıda cinsi ve miktarı yazılı  malzemeler, 4734 sayılı KİK:nun 3.Maddesinin (f) bendi uyarınca  yapılacak alımlar için 27.07.20119 tarih ve 27297 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan TÜBİTAK AR-GE Projeleri İhale Yönetmeliğinin (22/ç) maddesine göre doğrudan temin yoluyla satın alınacaktır. Son teklif verme süresi 02.02.2015 saat 17.00'a kadardır.
Ayşe TURAL
BAP Şube Müdürü
1- Teklif mektubuna firma adı, soyadı veya ticaret ünvanı yazılmalı ve yetkili kişilerce imzalanmalı ve kaşeli olmalıdır. Teklif mektubu ''Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri  Koordinasyon Birimi  Muradiye Kampüsü, 45040 MANİSA'' adresine gönderilmelidir.Teklifler faksla gönderilebilir  ancak aslı mutlaka 3 gün içinde gönderilmelidir.
2- Teklif mektuplarında teklif edilen bedel rakam ve yazı ile birbirine uygun olarak yazılmalı, mektubun üzerinde kazıntı silinti bulunmamalıdır.Teklifler TL olarak verilmelidir.Toplam teklif tutarı KDV hariç olarak yazılmalı,ayrıca KDV oranı belirtilmelidir.
3-  Teklif edilen cihaz ise ; marka ve modelinin ayrıntılı olarak belirtilmesi ve teknik şartnameye uygunluk cevapları ile katalog ve resimler  gönderilmeli ve 2 yıl garanti, 10 yıl yedek parça temini, servisle ilgili taahhütname verilmelidir.
4-Kimyasal sarf malzemelerinde,teklifte belirtilen marka ve katalog numaralarına ait teknik veri bilgileri (datasheet) teklif mektubuna eklenmeli veya bap@cbu.edu.tr adresine  mail edilmelidir. Belirtilen marka ve katalog numaralarına ait teknik veri bilgileri  ( teknik şartnameye cevaplar, katalog ve resimler ) eklenmelidir.  
5-Teslim yerine kadar olan taşıma ve sigorta giderleri, montaj gerektiren durumlarda montaj işlemleri, eğitim gerektiren durumlarda proje ekibine eğitim verilmesi yükleniciye aittir.
6- Alternatif teklif verilmeyecektir.İdare doğrudan temin alımını yapıp yapmamakta serbesttir. Yukarıdaki şartlara  ve teknik şartnameye uygun verilmeyen teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır.Teklifin süresi en az 30 gün olmalıdır.
7-Birimimiz malzemenin teslimine müteakip çok kısa sürede ilgili firmaya ödeme yapmaktadır.Teklif edilen fiyatlar bu hususu dikkate alarak düzenlemelidir.
8-Teklif mektubunda " Teknik şartnamede belirtilen maddeleri yerine getirmeyi taahhüt ediyorum " ibaresi yer almalıdır.
 
Sıra  Malzemenin Cinsi Miktarı Ölçü Birim Fiyatı Tutarı TL Özellikleri (Markası,Kodu)
1 Yüzey Temas Açı Ölçer Cihazı 1 Adet      
2            
3            
4            
5            
6            
7            
8            
9            
10            
11            
12            
13            
14            
15            
16            
Yazıyla toplam tutar KDV Hariç……………………………………………..… Toplam Tutar  
……………………………….Türk Lirasıdır. KDV %  
Genel Toplam  
Yukarıda adedi ve miktarı yazılı malzemeleri teknik şartnameye uygun olarak  yukarıda belirtilen bedelle vermeyi  taahhüt ederim.Teslim süresi siparişe müteakip …....... takvim günüdür.

Kaşe/ İmza

 

Yüzey Temas Açı Ölçer Cihazı Teknik Şartnamesi

 

  1. Cihaz materyal yüzeylerin ve sıvıların hassas karakterizasyonu için katı üzerindeki sıvıların statik ve dinamik temas açılarını, temas açısı verisiyle katıların yüzey serbest enerjisini ve sıvıların yüzey ve iç yüzey gerilimleri ölçümlerini yapabilmelidir.
  2. Cihazın temas açısı ölçüm aralığı 0-180o arasında olmalıdır. Cihaz çözünürlüğü en çok ±0.1o olmalıdır.
  3. Sistem halojen ışık kaynağı, şırınga tutucu, numune standı, yüksek performans frame grabber kamera ve  prizma birimlerine sahip olmalıdır.

 

  1. Cihaz kamerası aşağıdaki parametrelere sahip olmalıdır:
  1. Yüksek performanslı Kare Yakalayıcı
  2. 61  fps  ( 780 x 580 pixel ) (Saniyede yakalanan kare sayısı)
  3. 212 fps ( 780 x 120 pixel )
  4. 311 fps ( 780 x 60 pixel )
  5. 7  fold zoom lens
Görüş açısı 3.7 x 2.7 ... 23.2 x 17.2 mm değerlerinde olmalıdır. Cihazda entegre aydınlatma ve software kontrollü ışık sistemi bulunmalı, ışık kaynağıda software kontrollü yoğunluğu ayarlanabilen en az 50W gücünde halojen lamba olmalıdır. Örnek tablası elle x-y-z yönlerinde hareket edebilmelidir. Örnek tablası z ekseni yönünde en az 39 mm hareketli olmalı ve 5 kg’a kadar örnek taşıyabilmelidir. Cihaz software kontrollü kullan at veya cam şırıngalar için doğrudan dozajlama sistemine sahip olmalıdır Cihaz yazılımı statik ve dinamik temas açısını,  aydınlatma kontrollü olarak sessile damla ve captive bubble metoduyla ölçebilmeli, verileri depolayabilmeli ve raporlayabilmelidir. Cihaz yazılımı katıların temas açısı verilerinden yüzey serbest enerjisini belirleyebilmeli, kutupsal ve dağınık komponentler, asit ve basik komponentler, hidrojen bağı gibi 9 ayrı modele göre sınıflandırabilmelidir. Cihaz yazılımı sıvıların yüzey ve iç yüzey gerilimini pendant damla metoduyla belirleyebilmelidir. Cihaz 220V, 50/60Hz şehir cereyanında çalışmaya uygun olmalıdır. Cihaz yeni ve hiç kullanılmamış olmalıdır. Cihazın montajı, temsilci firma yetkili servis elemanlarınca yapılmalı ve eğitimi verilmelidir. Cihaz en az 1 yıl üretim hatalarına karşı garantili olmalıdır.