Celal Bayar Üniversitesi
İHALE BİLGİLERİ


  İhale Başlıgı : BAP ( Prof. Dr. Niyazi Eniseler 'in 2015-165 Nolu Projesi ) İçin 1 Adet Reaktik Çeviklik Test Sistemi Alınacaktır.

  İhale Notu   : İrtibat : Betül Uğurlucan Tel : 0 236 201 10 52
 
 İHALE ÖZELLİKLERİ
İHALE TÜRÜ :  DOĞRUDAN TEMİN
KAYIT NO :  
TARİHİ :  05.02.2016
SAATİ :  00:00
YERİ :  Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi
DOSYA BEDELİ :  0,00TL
İHALE DURUMU :  SONUÇLANMIŞ
     
 
DÜZENLEYEN BİRİM
KURUM : CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ
BİRİM : BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON BİRİMİ
TELEFON : 201 1051
DAHİLİ : -
FAKS : 2011447
E-POSTA : bap@cbu.edu.tr
     
BEDELİN YATACAĞI BİRİM
BİRİM :
 
İHALE METNİ
 
T.C.
CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
Bilimsel Araştırma Projeleri  Koordinasyon Birimi
Teklif Mektubu

Konu  :   Doğrudan Temin Yoluyla Malzeme Alımı                                                                                                                                                  
                                                                                                                                                                                                  02 / 02 / 2016







       Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğümüzce desteklenen Prof. Dr. Niyazi Eniseler 'in 2015-165 nolu  projelerinde kullanılmak üzere aşağıda cinsi ve  miktarı yazılı   malzemeler, 4734 sayılı KİK :nun 3.Maddesinin (f) bendi uyarınca
 yapılacak alımlar için  2003/6554 sayılı Bakanlar Kurulu ekindeki esas ve usullerin  ( 21/d ) maddesine göre doğrudan temin yoluyla satın alınacaktır.  Son teklif verme süresi 05 / 02 / 2015 saat  17.00  'a kadardır.
 





TEL: 0 236 201 10 52    FAX: 0 236 201 14 47  e mail:bap@cbu.edu.tr

Ayşe TURAL






BAP Şube Müdürü














1- Teklif mektubuna firma adı, soyadı veya ticaret ünvanı yazılmalı ve yetkili kişilerce imzalanmalı ve kaşeli olmalıdır. Teklif mektubu ''Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri  Koordinasyon Birimi Muradiye kampüsü B Blok 2 Kat 45040 MANİSA''adresine gönderilmelidir.Teklifler faksla gönderilebilir  ancak aslı mutlaka gönderilmelidir.
2- Teklif mektuplarında teklif edilen bedel rakam ve yazı ile birbirine uygun olarak yazılmalı, mektubun üzerinde kazıntı silinti bulunmamalıdır.Teklifler TL olarak verilmelidir.Toplam teklif tutarı KDV hariç olarak yazılmalı,ayrıca KDV oranı belirtilmelidir.
3-  Teklif edilen cihaz ise ; marka ve modelinin ayrıntılı olarak belirtilmesi ve teknik şartnameye uygunluk cevapları ile katalog ve resimler  gönderilmeli ve 2 yıl garanti, 10 yıl yedek parça temini, servisle ilgili taahhütname verilmelidir.
4-Kimyasal sarf malzemelerinde,teklifte belirtilen marka ve katalog numaralarına ait teknik veri bilgileri (datasheet) teklif mektubuna eklenmeli veya bap@bayar.edu.tr adresine  mail edilmelidir. Belirtilen marka ve katalog numaralarına ait teknik veri bilgileri  ( teknik
şartnameye cevaplar, katalog ve resimler ) eklenmelidir.  
5-Teslim yerine kadar olan taşıma ve sigorta giderleri, montaj gerektiren durumlarda montaj işlemleri, eğitim gerektiren durumlarda proje ekibine eğitim verilmesi yükleniciye aittir.
6- Alternatif teklif verilmeyecektir.İdare doğrudan temin alımını yapıp yapmamakta serbesttir. Yukarıdaki şartlara  ve teknik şartnameye uygun verilmeyen teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır.Teklifin süresi en az 30 gün olmalıdır.
7-Birimimiz malzemenin teslimine müteakip çok kısa sürede ilgili firmaya ödeme yapmaktadır.Teklif edilen fiyatlar bu hususu dikkate alarak düzenlemelidir.
8-Teklif mektubunda " Teknikşartnamede belirtilen maddeleri yerine getirmeyi taahhüt ediyorum " ibaresi yer almalıdır.
 
Sıra  Malzemenin Cinsi Miktarı Ölçü Birim Fiyatı Tutarı TL Özellikleri (Markası,Kodu)
1 Reaktif Çeviklik Test Sistemi 1 Adet      
2            
3            
4            
5            
6            
7            
8            
9            
10            
11            
12            
13            
14            
15            
Yazıyla toplam tutar KDV Hariç……………………………………………..… Toplam Tutar  
……………………………….Türk Lirasıdır. KDV %  




Genel Toplam  
Yukarıda adedi ve miktarı yazılı malzemeleri teknik şarnameye uygun olarak  yukarıda belirtilen bedelle vermeyi  tahahhüt ederim.Teslim süresi siparişe müteakip …....... takvim günüdür.
Kaşe/ İmza











 

 

TEKNİK ŞARTNAMELER

 

REAKTİF ÇEVİKLİK TEST SİSTEMİ

TEKNİK ŞARTNAMESİ

 

  1. Reaktif çeviklik testlerin yapılacağı sistem; kablosuz bir ortamda geçiş algılayan dört geçit ve tüm sistemi kontrol ederek hassas zaman ölçümü yapabilen merkezi sistem kutusundan oluşmalıdır.
  2. Sistem, test uygulanan sporcuların bir müsabaka sırasında kısa süreli yan koşunun ardından bir karar almalarının ve bu kararı uygulamadaki çevikliklerinin ölçülmesini sağlamalıdır.
  3. Sistem genel olarak sporcuların reaksiyon sürelerini, reaktif çevikliklerini ölçmek amacıyla spor okullarında ve spor kulüplerinin seçmelerinde seviye belirleme amacıyla da kullanılmalıdır.
  4. Sistemin geçiş algılayan geçitlerinde sporcunun geçişini mesafe ölçümü teknikleri kullanarak otomatik algılayan kablosuz akıllı sensör sistemi olmalıdır.
  5. Sporcunun geçitlerden geçişi merkezi sistem kutusuna sistem gecikmesi kesin olarak bilinen kablosuz radyo iletişimi ile bildirilmelidir.
  6. Sporcu parkuru tamamladığı zaman geçiş yaptığı tüm geçitlerdeki geçiş zamanları tüm haberleşme gecikmeleri hesaba katılarak hassas bir ölçümle merkezi olarak kaydedilmelidir.
  7. Kaydedilen zamanlar test düzeneğinde yer alan yan koşu süresi (başlangıçtaki ilk kapıdan ikinci kapıya kadar olan süre) ve ekranda gösterilen görüntüye göre düz koşu (sprint) süresi olmalıdır (ikinci kapıdan görüntüye göre üç veya dördüncü kapıya kadar olan süre).
  8. Sporcu 1. geçitten geçtiğinde merkezi sistem kutusu mevcut videolardan birini rastgele seçmeli ve sporcu 2. geçitten geçtiği anda seçili videoyu zaman kaybı olmaksızın oynatmalıdır. Sporcu bu videoya bağlı olarak 3. veya 4. geçitten geçecek şekilde hareket etmelidir. Videoların isimlendirilmesinde SAĞ ve SOL anahtar kelimeleri kullanılması durumunda (SAG11.AVI veya SOL07.MP4 gibi), bu şekilde seçilen videoya sporcunun verdiği reaksiyonun doğruluğu sistem tarafından algılanabilmelidir.
  9. Merkezi sistem kutusu kablosuz bağlantı özelliğine (WIFI) sahip olmalıdır.
  10. Sistemde haberleşme bantları; WIFI kablosuz bağlantısı için 2400MHz, diğer kablosuz haberleşmeler için ise 433-868MHz veya 3600-3900MHz bantlarında olmalıdır.
  11. Sistemde geçiş algılayan geçitler pilli yani kablosuz olacaktır. Merkez sistem kutusu 220V şehir şebekesiyle çalışmalıdır.
  12. Herhangi bir kişisel bilgisayardan veya tabletten açılabilen basit bir web arayüzü ile test düzenleyicisi her bir sporcu için gereken bilgileri test öncesinde girebilmeli (isim, yaş, boy, kilo, vb.) ve testin sonucunu bir rapor olarak PDF formatında saklayabilmeli ve bastırabilmelidir.
  13. Sistem kullanım için kurulduğunda bir kere kalibrasyon yapılmalıdır.

 

Ek.1. Sistem çizimi:

 sembolü kablosuz iletişim özelliği olan cihazları göstermektedir.

 

Geçit 1

Geçit 2

Geçit 3

Geçit 4

Merkez Sistem Kutusu

 

Normal 0 false 21 false false false TR X-NONE X-NONE 800x600 Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4