Celal Bayar Üniversitesi
İHALE BİLGİLERİ


  İhale Başlıgı : BAP için 1 kalem malzeme alımı yapılacaktır. (Prof. Dr. Sibel SELİM'in 2018-030 nolu projesi kapsamında)

  İhale Notu   : İrtibat: 1055 Mehlika EFE
 
 İHALE ÖZELLİKLERİ
İHALE TÜRÜ :  DOĞRUDAN TEMİN
KAYIT NO :  
TARİHİ :  25.04.2018
SAATİ :  00:00
YERİ :  
DOSYA BEDELİ :  0,00TL
İHALE DURUMU :  DEĞERLENDİLEN
     
 
DÜZENLEYEN BİRİM
KURUM : CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ
BİRİM : Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi - 1
TELEFON : 201 10 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58
DAHİLİ : -
FAKS : (0236) 201 14 47
E-POSTA : bap@cbu.edu.tr
     
BEDELİN YATACAĞI BİRİM
BİRİM :
 
İHALE METNİ
 
T.C.
MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
Bilimsel Araştırma Projeleri  Koordinasyon Birimi
Teklif Mektubu
                                                                                                                                                                                              
                                                                                                                                         20/04/2018
Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğümüzce desteklenen Prof.Dr.Sibel SELİM'in 2018-030  nolu projesinde kullanılmak üzere aşağıda cinsi ve miktarı yazılı  malzemeler, 4734 sayılı KİK:nun 3.Maddesinin (f) bendi uyarınca yapılacak alımlar için  2003/6554 sayılı Bakanlar Kurulu ekindeki esas ve usullerin  (21/d) maddesine göre doğrudan temin yoluyla satın alınacaktır. Son teklif verme süresi  25/04/2018  saat 17.00'a kadardır.
TEL: (236) 201 00 00 Dahili : 1051-1052-1053-1054-1055-1056-1057-1058   FAX : (236) 201 14 47   e mail :  bap@cbu.edu.tr           
Ömer VAROL
BAP Şef
1- Teklif mektubuna firma adı, soyadı veya ticaret ünvanı yazılmalı ve yetkili kişilerce imzalanmalı ve kaşeli olmalıdır. Teklif mektubu ''Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri  Koordinasyon Birimi Muradiye Kampüsü, 45040 MANİSA''
adresine gönderilmelidir.Teklifler faksla gönderilebilir  ancak aslı mutlaka gönderilmelidir.
2- Teklif mektuplarında teklif edilen bedel rakam ve yazı ile birbirine uygun olarak yazılmalı, mektubun üzerinde kazıntı silinti bulunmamalıdır.Teklifler TL olarak verilmelidir.Toplam teklif tutarı KDV hariç olarak yazılmalı,ayrıca KDV oranı belirtilmelidir.
3-  Teklif edilen cihaz ise ; marka ve modelinin ayrıntılı olarak belirtilmesi ve teknik şartnameye uygunluk cevapları ile katalog ve resimler  gönderilmeli ve 2 yıl garanti, 10 yıl yedek parça temini, servisle ilgili taahhütname verilmelidir.
4-Kimyasal sarf malzemelerinde,teklifte belirtilen marka ve katalog numaralarına ait teknik veri bilgileri (datasheet) teklif mektubuna eklenmeli veya bap@bayar.edu.tr adresine  mail edilmelidir. Belirtilen marka ve katalog numaralarına ait teknik veri bilgileri  ( teknik
şartnameye cevaplar, katalog ve resimler ) eklenmelidir.  
5-Teslim yerine kadar olan taşıma ve sigorta giderleri, montaj gerektiren durumlarda montaj işlemleri, eğitim gerektiren durumlarda proje ekibine eğitim verilmesi yükleniciye aittir.
6- Alternatif teklif verilmeyecektir.İdare doğrudan temin alımını yapıp yapmamakta serbesttir. Yukarıdaki şartlara  ve teknik şartnameye uygun verilmeyen teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır.Teklifin süresi en az 30 gün olmalıdır.  
7-Birimimiz malzemenin teslimine müteakip çok kısa sürede ilgili firmaya ödeme yapmaktadır.Teklif edilen fiyatlar bu hususu dikkate alarak düzenlemelidir.
8-Teklif mektubunda " Teknikşartnamede belirtilen maddeleri yerine getirmeyi taahhüt ediyorum " ibaresi yer almalıdır.
9-Firma teknikşartnamede belirtilen belgeleri teklif aşamasında faksla göndermelidir.
Sıra  Malzemenin Cinsi Miktarı Ölçü Birim Fiyatı Tutarı TL Özellikleri (Markası,Kodu)
1 STATA/MP2 15 Akademik Upgrade 1 adet      
2            
3            
4            
5            
6            
7            
8            
9            
10            
11            
12            
13            
14            
15            
16            
17            
18            
19            
20            
21            
22            
23            
24            
25            
Yazıyla toplam tutar KDV Hariç……………………………………………..… Toplam Tutar  
……………………………….Türk Lirasıdır. KDV %  
Genel Toplam  
Yukarıda adedi ve miktarı yazılı malzemeleri teknik şartnameye uygun olarak  yukarıda belirtilen bedelle vermeyi  tahahhüt ederim.Teslim süresi siparişe müteakip …....... takvim günüdür.

Kaşe/ İmza

 

İstenilen cihazın, kırtasiyenin vd. adı

Teknik Özellikleri

Stata/MP2 15  Akademik Upgrade

 

 

Veri analizi, veri yönetimi ve grafikleri için komple bütünleşik bir istatististik paket yazılımı olmalıdır.

Temel istatistikler, Lineer modeller, Lineer karmaşık, çok seviyeli, ve hiyerarşik modeller, Panel veri/çapraz zaman serileri, GLM modeller, Nonparametrik metodlar, ANOVA/MANOVA, Çok değişkenli metodlar, Kümeleme analizleri, Örneklem ve simülasyon metodları, Model testi ve tahmin sonrası desteği, Kapsamlı ve yayım kalitesinde Grafikleri, Survey metodları, Yaşama analizleri, Kapsamlı Zaman serileri, Maximum likelihood, Dönüştürme ve Normalite testleri, Diğer istatistiksel metodları arasında örneklem büyüklüğü, Nonlinear regresyon, imputasyon, Basamaklı regresyon, istatistiksel ve matematiksel fonksiyonlar bulunmalıdır.

Matris bir programlama dili bulunmalıdır.

Yapısal Eşitlik Modelleri (YEM) kurma ve işleme yeteneği bulunmalıdır.  Genelleştirilmiş YEM özellikleri içinde genelleştirilmiş doğrusal yanıtlar: ikili, sayma, sıralı çıktılar, çok seviyeli modeller içinde içiçe (hiyerarşik) ve çaprazlı modeller, rassal eğimler ve kesişmeler bulunmalıdır.

Panel verilerle çalışmada sıralı çıktılar, rassal etkiler sıralı probit ve lojistik, rassal etkiler çok denklemli logit, kararlı küme SE ler yeteneklerine sahip olmalıdır.

Çok katmanlı modellerde negatif binomial, sıralı lojistik ve probit, çok denklemli lojistik, GLM, hiyerarşik ve çaprazlı modeller sağlayabilmelidir.

Tedavi etkilerinde ters olasılık ağırlıkları, regresyon ayarlama, propensity-score eşleme, kovariate eşleme, çiftli kararlı metotlar, sürekli, ikili ve saymalı çıktılar, endegenous tedavi  modelleri bulunmalıdır.

Örnek gücü ve büyüklüğü hesaplamaları için ortalamalar, oranlar, varyanslar, korelasyonlar, tekrarlı ölçümleri içeren ANOVA, olay knorolü ve cohort çalışmaları, sonuçların tablolanması ve otomatik grafikleri sağlamalıdır.

Zaman serileri ve panel veri setleri için kapsamlı Öngörme metodları bulunmalıdır. 

Bayes analizi özellikleri içinde uyumlanabilir Metropolis–Hastings, Gibbs örnekleme, Yakınsama tanılama, Ardıl özetleri, Hipotez testleri ve Model karşılaştırmayı da içeren yapısal çok kapsamlı modeller bulundurmalı ve kendi modellerinizi eklemeye izin vermelidir.

Markov geçiş modelleri bulunmalıdır.

Çok katmanlı yaşama analizi modelleri bulundurmalıdır.

Kesirsel çıktı regresyonu özellikleri içinde kesirler, orantılar, kesirsel probit ve logit modelleri, kesirsel heteroskedastik probit, logit modelleri için odds oranı, beta regresyonu bulunmalıdır.

Panel verisi yaşama modellerine sahip olmalıdır.

Marjinal ortalamalar ve marjinal etkilerle çoklu çıktılarını sağlamalıdır.

Dinamik panel veri regresyonları yapabilmelidir.

IRT (Item Response Theory)  Ölçme teorisi içinde ikili ölçme modelleri (1PL, 2PL, 3PL), Ordinal yanıt modeli, Hibrit modeller, Item karakteristik eğrileri, Test karakteristik eğrileri ve Item bilgi fonksiyonu bulundurmalıdır. 

Internet yetenekleri arasında yeni komutlar yükleme, web güncelleme ve web dosya paylaşımı yeteneklerine sahip olmalıdır.

Her türlü dosyayı hızlı erişim için hiyararşik bir listede organize edebilen, binlerce dosyayı her bir proje için yönetebilen, dosyaları gruplar halinde kategorize edebilen, isim değişikliği, arama, filtreleme gibi yeteneklere sahip bir Proje Yöneticisi bulunmalıdır.  

MS Excel ile entegrasyon sağlamalı, Excel tablolarında hücreleri ve hücre içeriğini formatlayabilmeli, grafik ve formüller eklemeye izin vermelidir.

İşaretle ve tıkla arayüzüne sahip olmalıdır.

Çevrimiçi Yardım Menüsü bulunmalıdır.

Sonuçlarının kesinliği FDA Doküman Uygunluğunu sağlamalıdır.

Tüm analizler yayın ve gözden geçirmek için tekrar üretilebilmeli ve dokümante edilebilmelidir.

Yazılım tek bir modülden oluşmalıdır.

Yazılımın kurulumunda ve işletiminde gereken teknik desteği sağlanmalıdır.

Tüm özellikleri açıklayan en az 20 kitap ve 15.000 den fazla sayfadan oluşan komple dokümantasyon seti PDF formatında sağlanmalıdır.

Yazılımın en az 15. sürümü için en az 2 çekirdekli bilgisayara uygun son sürümüne yükseltme teklif edilmelidir.

Yazılımın 1 yıl süre ile bakımı sağlanmalıdır.

Bakım kapsamında yazılımın tüm yeni sürümleri ücretsiz sağlanmalıdır.

Yazılımın Türkiye’de satışına yetkili olduğunu gösteren,  üretici firmadan alınacak, yetki belgesi bulunmalıdır.

MS Windows, Mac ve Linux 32 ve 64-bit platformlarını desteklemelidir.