Celal Bayar Üniversitesi
İHALE BİLGİLERİ


  İhale Başlıgı : BAP İçin 11 Kalem malzeme alınacaktır.(Doç.Dr. Beyhan GÜRCÜ 'nün 2017-118 nolu projesi için) KALEM BAZINDA TEKLİF VERİLEBİLİR

  İhale Notu   : İrtibat:Sinan HOŞGELDİ Dahili:1054
 
 İHALE ÖZELLİKLERİ
İHALE TÜRÜ :  DOĞRUDAN TEMİN
KAYIT NO :  
TARİHİ :  22.10.2017
SAATİ :  00:00
YERİ :  
DOSYA BEDELİ :  0,00TL
İHALE DURUMU :  İPTAL
     
 
DÜZENLEYEN BİRİM
KURUM : CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ
BİRİM : BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON BİRİMİ
TELEFON : 201 1051
DAHİLİ : -
FAKS : 2011447
E-POSTA : bap@cbu.edu.tr
     
BEDELİN YATACAĞI BİRİM
BİRİM :
 
İHALE METNİ
 
T.C.
MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
Bilimsel Araştırma Projeleri  Koordinasyon Birimi
Teklif Mektubu
Konu  :   Doğrudan Temin Yoluyla Malzeme Alımı                                                                                                                                                  
Sayı    :   75602888-604.01.05-                                                                                                                                        12 / 10 / 2017
            Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Birimince desteklenen Doç.Dr. Beyhan GÜRCÜ 'nün 2017-118 nolu projesinde kullanılmak üzere aşağıda cinsi ve miktarı yazılı  malzemeler, 4734 sayılı KİK:nun 3.Maddesinin (f) bendi uyarınca 
 yapılacak alımlar için  2003/6554 sayılı Bakanlar Kurulu ekindeki esas ve usullerin  (21/d) maddesine göre doğrudan temin yoluyla satın alınacaktır. Son teklif verme süresi 22/10/2017 saat 17.00'a kadardır.
TEL: (236) 201 1054  FAX : (236) 201 14 47   e mail :bap@cbu.edu.tr           
Ömer VARAOL
BAP Şube Müdürü  V.
1- Teklif mektubuna firma adı, soyadı veya ticaret ünvanı yazılmalı ve yetkili kişilerce imzalanmalı ve kaşeli olmalıdır. Teklif mektubu ''Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri  Birimi  Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kampüsü 45140 - Yunusemre - MANİSA
adresine gönderilmelidir.Teklifler faksla gönderilebilir  ancak aslı 3 gün içerisinde mutlaka gönderilmelidir.
2- Teklif mektuplarında teklif edilen bedel rakam ve yazı ile birbirine uygun olarak yazılmalı, mektubun üzerinde kazıntı silinti bulunmamalıdır.Teklifler TL olarak verilmelidir.Toplam teklif tutarı KDV hariç olarak yazılmalı,ayrıca KDV oranı belirtilmelidir.
3-  Teklif edilen cihaz ise ; marka ve modelinin ayrıntılı olarak belirtilmesi ve teknik şartnameye uygunluk cevapları ile katalog ve resimler  gönderilmeli ve 2 yıl garanti, 10 yıl yedek parça temini, servisle ilgili taahhütname verilmelidir.
4-Kimyasal sarf malzemelerinde,teklifte belirtilen marka ve katalog numaralarına ait teknik veri bilgileri (datasheet) teklif mektubuna eklenmeli veya bap@bayar.edu.tr adresine  mail edilmelidir. Belirtilen marka ve katalog numaralarına ait teknik veri bilgileri  ( teknik
şartnameye cevaplar, katalog ve resimler ) eklenmelidir.  
5-Teslim yerine kadar olan taşıma ve sigorta giderleri, montaj gerektiren durumlarda montaj işlemleri, eğitim gerektiren durumlarda proje ekibine eğitim verilmesi yükleniciye aittir.
6- Alternatif teklif verilmeyecektir.İdare doğrudan temin alımını yapıp yapmamakta serbesttir. Yukarıdaki şartlara  ve teknik şartnameye uygun verilmeyen teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır.Teklifin süresi en az 30 gün olmalıdır.
7-Birimimiz malzemenin teslimine müteakip çok kısa sürede ilgili firmaya ödeme yapmaktadır.Teklif edilen fiyatlar bu hususu dikkate alarak düzenlemelidir.
8- Teklif mektuplarında "Teknik şartnamede belirtilen maddeleri yerine getirmeyi taahhüt ediyorum."ibaresi  yer almalıdır.
9- 11(Onbir) Kalem malzemeye  kalem bazında verilen teklifler değerlendirmeye alınacaktır.
  Malzemenin Cinsi Miktarı Ölçü Birim Fiyatı Tutarı TL Özellikleri (Markası,Kodu)
1  Saf su sistemi 1 Adet      
2 Santrifüj 1 Adet      
3 CO2 inkubator 1 Adet      
4 Derin Dondurucu (-86 C) 1 Adet      
5 Görüntüleme ve Yazılım Sistemi 1 Adet      
6 Biyogüvenlik Kabini 1 Adet      
7 Otomatik pipet seti   1      
8 Buz Makinesi 1 Adet      
9 Buzdolabı 1 Adet      
10 Hot plate 1 Adet      
11 İnkübatör 1 Adet      
12            
13            
14            
15            
16            
17            
18            
19            
20            
Yazıyla toplam tutar KDV Hariç……………………………………………..… Toplam Tutar  
……………………………….Türk Lirasıdır. KDV %  
Genel Toplam  
Yukarıda adedi ve miktarı yazılı malzemeleri teknik şarnameye uygun olarak  yukarıda belirtilen bedelle vermeyi  tahahhüt ederim.Teslim süresi siparişe müteakip …....... takvim günüdür.

Kaşe/ İmza

SAF SU SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

  1. Cihazdan direkt çeşme suyu bağlantısıyla hem saf su (Tip III) hem de ultra saf su (Tip I) elde edilebilmelidir. Üretilen ultra saf su likit kromatografide tampon çözeltileri hazırlamada, HPLC’de izokritik ve gradient çözelti hazırlamada, numune seyreltmede, tampon ve hücre kültürü ortamı hazırlamada, titratörlerde, spektrofotometrelerde ve elektroforez sistemlerinde kimyasal çözeltilerin hazırlanmasında kullanıma uygun olmalıdır. Üretilen saf su ise cam malzeme yıkama durulamada, otoklavlarda, yıkama makinelerinde kullanılabilmelidir.
  2. Cihazdan alınan suyun resistivitesi 25 OC’da 18,2 MegaΩ.cm olmalıdır.
  3. Cihazın çalışabildiği besleme suyu giriş basınç aralığı en az  0,5–6 bar olmalıdır.
  4. Cihazın çalışabildiği besleme suyu maksimum iletkenliği 5-35 ºC değerleri arasında, en az  1900 µS/cm olmalıdır. Bu özellik ürünün orijinal kullanım kılavuzu veya katalog üzerinden gösterilebilmelidir. 
  5. Cihazın saf su üretim kapasitesi 15ºC de saatte en az 2.4 litre olmalıdır.
  6. Besleme suyu öncelikle ön arıtma, reverse osmos basamakların geçmelidir. Bu şekilde üretilen Tip III kalitedeki su cihaz üzerinde bulunan entegre 6 litrelik tankta depolanmalıdır. İstenirse bu su genel yıkama amaçları için tanktan alınabilmelidir.
  7. Cihazda bulunan entegre tank sayesinde sistemden hem saf su hemde ultra saf su alınabilmelidir.
  8. Tank üzerinde üretilen suyu bakteri ve partiküllerden korumak amacıyla bir hava filtresi bulunmalıdır. Sistem ile bir adet tank filtresi ve bir adet sanitizasyon kiti birlikte verilmelidir.
  9. Tanktan çıkan su cihaz içerisinde 185 ve 254 nm çift dalga boyunda ışın veren UV lambadan geçmelidir. Bu sayede su içindeki bakteri ve toplam organik madde seviyesi düşürülmelidir.
  10. Cihazda ki UV lambanın orjinal ömrü iki yıl olmalıdır yada sistem ile birlikte iki yıllık UV lamba verilmelidir.
  11. UV lambadan geçen su saflaştırma kartuşunun ikinci kısmına girmeli ve burada karışık yataklı iyon değiştirme ve son olarak eser seviyede iyon ve organiklerin uzaklaştırldığı reçinelerden geçmelidir.
  12. UV lamba dışındaki tüm bu saflaştırma işlemleri ikili kompakt yapıdaki bir saflaştırma kartuşu ile yapılmalıdır. Bu kartuşun çıkartılıp takılması son derece kolay olmalıdır ve bir alete ihtiyaç duyulmamalıdır.
  13. Cihazından alınan ultra saf suyun akış hızı dakikada en az 0,5 litre olmalıdır.
  14. Cihazdan alınan suda TOC miktarı 5 ppb'den düşük olmalıdır.
  15. Saflaştırma kartuşunda bulunan reverse osmos membran sudaki iyonları en az %94 ve çözünmüş organik maddeleri,  bakterileri ve partikülleri %99 'una kadar uzaklaştırabilmelidir.
  16. Cihazda son filtrasyon amacıyla 0.22 µm gözenek çapında polimerik yapıda bir filtre yada ultra filtrasyon membranı kullanılabilmelidir. Son filtrasyon için 0.22 µm gözenek çapında filtre kullanıldığında üretilen sudaki partikül seviyesi <1 partikül/ml ve bakteri seviyesi <0.1 cfu/ml olmalı, bir ultrafiltrasyon medmbranı kullanıldığında üretilen suda ki endotoksin seviyesi <0.001 Eu/ml, Dnase seviyesi <4 pg/µl, RNase seviyesi <0.01 ng/ml ve bakteri seviyesi <0.1 cfu/ml olmalıdır. Cihaz ile birlikte 1 adet 0.22 µm gözenek çapında son filtre verilmelidir.
  17. Cihaz üzerinde reverse osmos membranın efektifliğini artırmak üzere bir pompa bulunmalıdır.
  18. Cihaz üzerinde renkli dijital gösterge olmalı ve bu göstergeden üretilen suyun kalitesi ve sıcaklığı, en az 10 basamakta tank doluluk oranı, kartuş değiştirme uyarısı ve cihaz fonksiyonları takip edilebilmelidir.
  19. Cihazda üretilen ultra saf suyun direnci 25 OC düzeltilmiş olarak gözlemlenebilmeli ayrıca ekrandan 25°C sıcaklığa göre düzeltilmemiş su direnci ve gerçek sıcaklık değeride isteğe bağlı görüntülenebilmelidir.
  20. Cihazda hem ters osmozdan çıkan saf suyun, hem de üretilen ultra saf suyun direncini ölçmek için iki adet direnç ölçüm hücresi bulunmalıdır.
  21. Cihaz hiç bir bakıma ihtiyaç göstermemelidir. Saflaştırma kartuşu değişimi dışında herhangi bakıma gerek olmamalıdır.
  22. Cihazla birlikte aynı markanın en az 30 lt kapasitedeki tankı verilmelidir.
  23. Cihaz istenildiğinde orjinal aynı markanın duvara monte aparatı ile kullanılabilmelidir.
  24. Cihazdan 0.25-9.75 L hacimlerde 0.25 L lik arttırımlar ile ultra saf su almak mümkün olmalıdır.
  25. Cihaz ile birlikte bir adet giriş suyu basınç regülatörü, bir adet gözenek boyutları 5 mikron olan 5” harici ön filtre ve tutucusu birlikte verilmelidir.
  26. Cihaz az yer kaplamalı ve boyutları 42x29x54 cm (GxDxY) olmalıdır.
  27. Cihaz 220V, 50Hz. şehir cereyanında çalışmalıdır.
  28. Firmalar, teklif ettikleri cihazın özellikleri hususunda "Teknik Şartnameye Madde Madde " cevap vereceklerdir, verdikleri cevaplar orjinal katalogları veya kullanım talimatları üzerinde görünmeyen firmaların verdikleri teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
  29. Teklif veren firmalar üretici firmadan alınmış Türkiye temsilcilik belgesine sahip olmalıdır.
  30. Teklif veren firma teknik servis hizmetini üretici firmadan eğitim almış teknik servis personeli ile vermeli ve bunu belgelendirmelidir.